Логотип
 ПРОМЫШЛЕННЫЕ
     ИЗМЕРЕНИЯ
         КОНТРОЛЬ
             АВТОМАТИЗАЦИЯ
                  ДИАГНОСТИКА
информационно-технический журнал
Уроки по LabVIEW Публикация на интернет-портале Рекламна на сайте Заказать CD
  Разделы сайта
  Обратная связь
  Наши партнеры


Современные учебные заведения - 2014 КИП, ЭЛЕКТРОНИКА. ИНФОРМАТИКА. СВЯЗЬ, ЭНЕРГЕТИКА. ЭЛЕКТРОТЕХНИКА. ЭНЕРГОСБЕРЕЖЕНИЕ
ЭНЕРГЕТИКА В ПРОМЫШЛЕННОСТИ УКРАИНЫ 2014
ЭНЕРГЕТИКА В ПРОМЫШЛЕННОСТИ УКРАИНЫ 2014
XIII МЕЖДУНАРОДНЫЙ ПРОМЫШЛЕННЫЙ ФОРУМ - 2014
18 - 21 ноября 2014
Газета "Електротема"












Новости от 05,12,07

    "Золота Фортуна" посміхається найкращим!!!
    Нагороди МАРТІС "Золота Фортуна" - найвища сходинка до міжнародного визнання.

  • 23 листопада 2007 року в столичному Національному палаці “Україна” відбувся Всеукраїнський захід Міжнародного Академічного Рейтингу “Золота Фортуна”, присвячений Дню Визволення України. 14-ий рік Академія проводить церемонію вшанування заслуг видатних особистостей та організацій людства в багатьох країнах світу.

  • Так, Золотою Стелою «Double Quality» в номінації «Якість третього тисячоліття» нагороджено компанію «Восход». Безперечно, досягнення таких високих показників – це перш за все заслуга талановитого керівника підприємства – Павлушина Олександра Григоровича, якого було відзначено найвищою нагородою Рейтингу Золотою Зіркою «Суспільне визнання та велич». Компанія «Восход» - потужне підприємство, яке займається переробкою шлакових відвалів ВАТ «Міттал Стіл Кривий Ріг», вилученням сталевого крапу та здачею його на комбінат.

  • Галушко Леонід Володимирович, директор ПП «Джерело» нагороджений статуєю «Бронзова Богиня Фортуна зі срібним мечем» у номінації «За вагомий особистий внесок у розвиток економічного потенціалу Подільського регіону». Підприємство понад десять років успішно здійснює свою діяльність у нафтовому бізнесі, дбаючи про безпечне та екологічно чисте паливо.

  • Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України та нагрудним знаком нагороджений Присяжнюк Вячеслав Станіславович – директор компанії «Укртехно». Нині «Укртехно» – це сучасне підприємство із високим виробничим та інженерним потенціалом, що є лідером в області розробки і виробництва технічних систем безпеки та виконує повний цикл робіт із комплексної безпеки приміщень різного призначення.
    Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України та нагрудним знаком нагороджений Перих Анатолій Михайлович – голова правління ВАТ «Дарницький завод ЗБК». На сьогодні підприємство є одним з лідерів виробництва збірних бетонних та залізобетонних виробів.

  • Група компаній FIM в особі генерального директора Єлманової Оксани Миколаївни нагороджено Золотою Стелою та Дипломом Якості в номінації «Інвестиційно-девелоперська Група компаній нового тисячоліття». Приємно відзначити те, що Група компаній FIM входить в першу десятку девелоперів України та займає лідируючі позиції на ринку комерційної нерухомості.

  • Золота Стела Якості та Диплом в номінації «За виробництво високоякісної продукції, що завоювала довіру споживача» знайшли свого власника в особі директора ПП «Агроспецпроект» - Уса Івана Івановича. І недарма, адже «Агроспецпроект» - одне з провідних підприємств аграрного комплексу України, що займається виробництвом та реалізацією зеленого горошку, солодкої кукурудзи та різних видів квасолі.

  • Золотою стелою якості в номінації “За вагомий внесок в розвиток економіки України та за створення потужного підприємства європейського рівня» було відзначено ВАТ “Первомайський електромеханічний завод ім. К. Маркса” (голова правління – Гринь Геннадій Михайлович). Підприємство широко відоме у колі машинобудівних підприємств як виробник електродвигунів для вугільних та прохідницьких комбайнів, стрічкових та скребкових конвеєрів та інших шахтних механізмів.

  • Беззаперечним лідером серед підприємств будівельної індустрії залишається компанія «Корпорація-Т», яка була відзначена Срібними стелою і Дипломом якості у номінації: «За високий професіоналізм та виробничі здобутки в будівельній галузі України». ТОВ “Корпорація-Т” – багатопрофільна виробничо-будівельна компанія, що працює на ринку України з 2003 року.

  • Торговий Дім «ЄПК – Україна» було нагороджено Срібною Стелою та дипломом Якості в номінації «Якість третього тисячоліття». А керівника - Горового Руслана Валентиновича було відзначено медаллю «Трудова слава» в номінації « За особистий внесок в розвиток Торгового Дому «ЄПК - Україна» .ТОВ «Торговий Дім «ЄПК – Україна» - є одним із лідерів з постачання підшипникової продукції на підприємства металургійного та гірничо-металургійного комплексу України, а також підприємств важкого машинобудування.

  • НВФ “Славутич-Дельфін” (президент Шуст Дмитро Родіонович) отримала Срібну стелу якості в номінації “За створення та впровадження в практику фітопрепаратів нового покоління”. Компанія займається виробництвом фітопрепаратів з унікальними оздоровчими властивостями, які допомагають зберегти здоров’я та молодість на довгі роки, попередити хвороби, підвищити життєвий тонус і поліпшити самопочуття.

  • Переможцями Міжнародного Академічного Рейтингу стали також представники індустрії краси. Так, директора та засновника Центру Краси та Здоров’я «НК Клуб» Каплун Наталію Юріївну було відзначено Срібною Медаллю “Незалежність України” в номінації: “За вагомий внесок у розвиток косметології та естетики в Україні”, а колектив Центру отримав Диплом Якості як взірець професійності та досконалості в індустрії краси.

  • Голову правління ВАТ «Укртранслізинг» Васютіна Сергія Івановича було нагороджено Срібною Георгіївською медаллю IV ступеню в номінації «Авторитет керівника як запорука стабільності та процвітання компанії». ВАТ «Укртранслізинг» - відоме та успішне підприємство, яке надає високоякісні лізингові послуги зацікавленим організаціям авіаційного й залізничного транспорту України.

  • Серед кращих представників в галузі громадського харчування Срібною Медаллю “Незалежність України” було відзначено директора компанії “Анна” – Сердюкову Ольгу Станіславівну в номінації “За високий професіоналізм та ефективне управління в організації ресторанного бізнесу”. ТОВ “Анна” – один з найвідоміших та найкращих закладів харчування на Житомирщині, що має власну мережу, яка складається з чотирьох закладів.

  • Медаллю “Лідер національного бізнесу” нагороджено рекламно-виробничий холдинг ТОВ “Імпреза груп” в особі генерального директора Пріянчука Олега Анатолійовича в номінації “Провідний виробник зовнішньої реклами в Україні, що динамічно розвивається”. До складу холдингу входять підприємства з виробництва та обслуговування об’єктів зовнішньої реклами та P.O.S. матеріалів. Компанія працює під марками “Імпреза Сайнз” та “Імпреза – Сервіс”.

  • Номінантами Міжнародного Академічного Рейтингу „Золотої Фортуни” стали й представники україннських ЗМІ. Так, Почесний Диплом Лауреата Рейтингу отримав журнал „ПИКАД” в особі технічного директора Литвина Олександра Михайловича. Видання є одним із провідних українських ЗМІ, яке висвічує інформацію в галузі промислових та вимірювальних технологій.

  • Кожен переможець Рейтингу своєю активною діяльністю несе у світ добре ім’я нашої нації. Приємно визнавати, що номінантами стали ті люди, які своєю працею уособлюють нову Україну, працюють на благо вітчизни, сприяють процвітанню та визнанню нашої держави на міжнародній арені як повноправного члена європейської сім’ї. Тому із упевненістю можна сказати, що спільними зусиллями, допомагаючи і дбаючи про Україну, ми досягнемо успіху.

  © 2003 «ПиКАД: ПРОМЫШЛЕННЫЕ ИЗМЕРЕНИЯ КОНТРОЛЬ АВТОМАТИЗАЦИЯ ДИАГНОСТИКА»
Учредитель и издатель: ООО"ХОЛИТ Дейта Системс", Регистрация: КВ №6880 от 21,01,2003г

                                                                  Украинский портАл Rambler's Top100 META-Ukraine Content.Mail.Ru